Loading...

Zdeňka Heyn Edlová

O firmě:

LUBRICANT s.r.o. je obchodně technická společnost působící na trhu od roku 1993. Její jméno je zárukou kvality pro všechny zákazníky. Poskytuje úplný servis v oblasti mazání a aplikace maziv, včetně optimalizace logistiky, plynulosti dodávek a poradenské činnosti pro zákazníky. Její sortiment obsahuje maziva, oleje, tuky, pasty, speciální průmyslová a potravinářská maziva, technologické kapaliny, chladicí kapaliny, emulze, konzervace, odmašťovací prostředky, kluzné laky, separátory pro plastikářský průmysl a aplikační techniku pro různá odvětví průmyslu. Společnost rozšířila působnost do Polska, Slovenska a Rumunska.

O vítězce:

Odmalička jsem chtěla něco dokázat, prorazit. Proto jsem se rozhodla po roce 1989 odpovědět na inzerát firmy, která hledala německy hovořícího prokuristu a byla přijata. Odválo mě to do zcela jiného prostředí a oboru, který se zabýval distribucí dentální techniky. Pustila jsem se do práce s chutí a během krátké doby pomohla firmu, uvést do pořádku a jiných čísel. Ale stále jsem snila o své vlastní firmě a díky náhodě a zajímavému setkání se mi to podařilo. Potřebovali jsme tehdy speciální mazivo na zubní vrtačky, a proto jsme odjeli do Mnichova do firmy OKS, kterou vlastnil majitel původem z Čech. Jeho firma vyráběla speciální průmyslová maziva. Po analýze trhu jsme se rozhodli s kolegou založit společnou firmu a tím začala moje nová etapa podnikání. V roce 2001 se kolega vrátil zpět do Německa a LUBRICANT s.r.o. se stal 100 % mojí společností.

Postupně jsem získala nové kolegy-odborníky z oboru, mezi nimiž byl Roman Navrátil, můj současný obchodní ředitel a prokura, který je dodnes mojí pravou rukou.  Obrovský zlom nastal objevením nového dodavatele v Německu, firmy Carl Bechem, která vyrábí speciální průmyslová maziva se zaměřením hlavně na automobilový průmysl, ale i ostatní průmyslová odvětví. Postupem času jsme dodavatele rozšířili a s novým sortimentem se stali pro zákazníky ještě zajímavější. Vytvořili jsme tradici, vybudovali důvěru u zákazníků a jsme stabilně etablovaní na trhu s mazivy. Disponujeme velkým týmem odborníků a specialistů, což je především pro automobilový průmysl a jejich subdodavatele nezbytné a v ostatních průmyslových odvětvích naší předností. Jsme již 25 let nejen dodavatelem, jsme hlavně partnerem schopným technicky a operativně vyřešit jakýkoliv problém. Do budoucna se chceme zaměřit na vývoj a výrobu vlastní produktové řady, k čemuž nám pomůže i nová chemická laboratoř, kterou budujeme v sídle naší společnosti. Máme stálou a pevnou pozici na českém i evropském trhu, na což jsme opravdu všichni pyšní. Naše práce byla již několikrát oceněna, za což patří dík i kolegům ve firmě a hlavně rodině, bez jejíž podpory a pochopení bych toho všeho nedosáhla.

OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Ocenění Českých Podnikatelek stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Auditor

Logo - ECOVIS FACTA

Hlavní partner

Logo - Microsoft

Partneři

Logo - Auto Průhonice - autorizovaný dealer vozů Volvo
Logo - ATIRA CZ, spol. s r.o.
Logo - ASOCIACE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ ČR
Logo - Barna Medical s.r.o.
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - ČSOB
Logo - Esthé – klinika plastické chirurgie
Logo - ETERNAL by Helena
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - EVOLVE
Logo - DANDELION
Logo - DOBRÁ TISKÁRNA
Logo - INCA COLLAGEN
Logo - IDC - FOOD, s.r.o.
Logo - IN-EKO TEAM s.r.o.
Logo - Kv.Řezáč, s.r.o.
Logo - OGILVY
Logo - Photodienst Brno
Logo - RUTEX CZ, s.r.o.
Logo - TALERS
Logo - VERE PRAGUE
Logo - ZÁMEK LOUČEŇ

Partneři slavnostního dne

Logo - Skanska Residential a.s.
Logo - ORLEN UNIPETROL
Logo - AGRA GROUP
Logo - SIKO KOUPELNY a.s.
Logo - SAXO, spol. s r.o.
Logo - Nadační fond Jany Zimové
Logo - TECHNOAQUA
Logo - MEDICAL PLUS, s.r.o.
Logo - BUSINESS KLUB UKRAJINA
Logo - KOLORKY
Logo - TROX Tech-Trade, s.r.o.
Logo - LUBRICANT s.r.o.
Logo - ASS TRUCK s.r.o.

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS

Mediální partner

Logo - AGE
Logo - Franchising.cz
Logo - TRADE NEWS
Logo - Inpublic Group
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - DENÍK
Logo - ČR PLUS
Logo - HORIZONT POINT
Logo - MADAM BUSINESS
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - BusinessInfo.cz