Loading...

Design made in Czech oceňují i v Dubaji

10.11.2022

Česká firma JAP FUTURE v posledních letech klade u své produkce důraz na minimalistický interiérový design, ve kterém je v porovnání s ostatními výrobci a tvůrci na vrcholu. Dokládají to různá ocenění i spolupráce s předními architekty. V širokém výrobním portfoliu vynikají dva unikátní systémy: dveřní a vchodový, které odpovídají moderním světovým trendům.

Aktuální výrobkové portfolio diverzifikuje rizika, zejména ta, která vyplývají z volality stavebnictví. Designové dveřní systémy, které vlastně vytvořily nový tržní segment, teď výrazně povzbudily zahraniční obchod. Významným počinem je vstup na dubajský trh prémiového bydlení. Jak se tento majstrštyk podařil?

Společnost AL HILAL HOMES, která je jednou z největších realitních společností v Dubaji, spravuje nemovitosti hlavně v oblastech Palm Jumeirah, Dubai Marina a Bluewaters Island, což jsou bašty prémiového bydlení. Prvotní kontakt byl přes Instagram a pak už šlo vše hladce. Prvním testem kvality produktů, dodržení termínů, bezproblémové montáže nebo úrovně zákaznického servisu, byla objednávka na devět kusů atypických dveří MASTER a skrytých zárubní AKTIVE v rozměru 2,4 metru na výšku a metr na šířku.

Realizace proběhla nadmíru úspěšně. Přispěla k tomu osobní účast odborníků JAP FUTURE, kteří na místě na vše dohlíželi, a navíc proškolili místní montážní firmu. „Nevím, zda investora překvapila nebo spíš potěšila kvalita dodaných produktů, ale najednou jsem měl na stole pozvánku na jednání přímo do Dubaje“, doplňuje manažer pro zahraniční trhy, Ing. Mgr. Petr Paksi jr. Od tohoto momentu se spolupráce rozjela i na dalších projektech a letos ještě JAP FUTURE dodá investorovi dalších šest desítek dveří MASTER a skrytých zárubní AKTIVE, dvě velké sestavy obkladového systému a šatního nábytku EFEKTA, posuvné systémy PREMIUM a dveřní křídla IDEA.

Na přelomu letošního roku je v plánu otevření společného showroomu v Dubai Marina, kde budou představeny především produkty JAP FUTURE a k nim doplňující materiály a věci, které se používají v nemovitostech společnosti AL HILAL HOMES a zároveň budou nabízeny jak architektům a designérům v tomto regionu, tak i ostatním developerům a koncovým zákazníkům.

Nejbližší plány JAP FUTURE v tomto regionu upřesňuje Ing, Mgr. Petr Paksi jr.: „Od 5. 12. do 8. 12. 2022 se zúčastníme jako vystavovatel jednoho z největších světových veletrhů The Big 5 Dubai, kde představíme náš prémiový hliníkový systém a budeme odkazovat na chystaný showroom. Chtěl bych se ještě v dobrém pochlubit zvýšenou poptávkou a zájmem o naše produkty z celého světa, které se odkazují ve velké míře právě na reference z UAE. JAP FUTURE je rodinnou firmou a jsme patřičně hrdi na náš příspěvek k dobrému celosvětovému povědomí o českém průmyslu.“

 

Fotografie: zdroj JAP FUTURE

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Ocenění Českých Podnikatelek stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Auditor

Logo - ECOVIS FACTA

Hlavní partner

Logo - DATACLUE S.R.O.
Logo - Microsoft

Partneři

Logo - Auto Průhonice - autorizovaný dealer vozů Volvo
Logo - ATIRA CZ, spol. s r.o.
Logo - ASOCIACE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ ČR
Logo - Barna Medical s.r.o.
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - ČSOB
Logo - Esthé – klinika plastické chirurgie
Logo - ETERNAL by Helena
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - EVOLVE
Logo - DANDELION
Logo - DOBRÁ TISKÁRNA
Logo - INCA COLLAGEN
Logo - IDC - FOOD, s.r.o.
Logo - IN-EKO TEAM s.r.o.
Logo - Kv.Řezáč, s.r.o.
Logo - OGILVY
Logo - Photodienst Brno
Logo - RUTEX CZ, s.r.o.
Logo - TALERS
Logo - VERE PRAGUE
Logo - ZÁMEK LOUČEŇ

Partneři slavnostního dne

Logo - Skanska Residential a.s.
Logo - ORLEN UNIPETROL
Logo - AGRA GROUP
Logo - SIKO KOUPELNY a.s.
Logo - SAXO, spol. s r.o.
Logo - Nadační fond Jany Zimové
Logo - TECHNOAQUA
Logo - MEDICAL PLUS, s.r.o.
Logo - BUSINESS KLUB UKRAJINA
Logo - KOLORKY
Logo - TROX Tech-Trade, s.r.o.
Logo - LUBRICANT s.r.o.
Logo - ASS TRUCK s.r.o.

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS

Mediální partner

Logo - AGE
Logo - Franchising.cz
Logo - TRADE NEWS
Logo - Inpublic Group
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - DENÍK
Logo - ČR PLUS
Logo - HORIZONT POINT
Logo - MADAM BUSINESS
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - BusinessInfo.cz