Loading...

Novinka netradičních rozměrů

11.02.2022

Ničím neporušené čisté linie a jednoduché tvary jsou dnes základem každého moderního interiéru. Jedním z nejdůležitějších prvků, které určují charakter místnosti jsou bezesporu dveře. Oddělují jednotlivé zóny v bytě, a proto je zásadní dobře promyslet jejich umístění i účel. S JAP FUTURE získáváte výjimečnou kvalitu, zároveň ušetříte prostor díky elegantním a originálním řešením.

Dveře nám v bytě dokážou vytvořit komfortní zónu soukromí, eliminovat hluk a fungují často také jako dekorační prvek. Už při plánování stavby či rekonstrukce je nutné se zamyslet nad jejich výběrem. Stavební pouzdra pro posuvné dveře od české firmy JAP FUTURE jsou chytrým a elegantním pomocníkem, a to proto že dokážou nabídnout v interiéru designové řešení stavebního otvoru, a navíc ušetřit nebo důmyslněji vytvořit prostorové dispozice.

Stavební pouzdro NORMA KOMFORT

Firma JAP FUTURE, která je u nás největším výrobcem, má v nabídce jak klasická stavební pouzdra, tak i atypické modely. Nejběžnější jsou obložková pouzdra NORMA, která jsou vyráběna ve čtyřech kategoriích -NORMA Standard, NORMA Komfort, NORMA Unibox a NORMA Parallel. Každá z kategorií zohledňuje typ interiéru, do nějž se konkrétní dveře nejlépe hodí.

NORMA STANDARD se ideálně hodí do místností, kde je úspora prostoru nezbytná. Pouzdro je vyrobeno pro zasouvání jednokřídlých dveří. NORMA KOMFORT je sestava dvou pouzder, které spojuje vodící lišta. Každé pouzdro je určeno pro jedny jednokřídlé dveře. Ty se vysouvají proti sobě a podle potřeby lze jejich pohyb synchronizovat. NORMA UNIBOX je jedna schránka pro dvoje dveře. Instaluje se mezi dvě místnosti a dveře se zasouvají za sebe do jednoho boxu. Je to tedy ideální systém k oddělení sousedních místností. Každá z místností tak získá svoje dveře, stavební pouzdro je však jen jedno.

Stavební pouzdro NORMA UNIBOX

NORMA PARALLEL je typ obložkového stavebního pouzdra, v němž jsou dvě dveřní křídla, která se zavírají jedním směrem paralelně za sebou. Velkou výhodou u tohoto systému je, že se do jednoho pouzdra zasouvají dvě křídla a stačí tak menší stavební otvor.

Stavební pouzdro NORMA PARALLEL

Novinkou je atypické stavební pouzdro PURE STANDARD pro jednokřídlé dveře. Čím se vlastně od ostatních odlišuje? Především svojí velikostí. Šířka otvoru je až 1650 mm a výšku si drží v úctyhodných 2700 mm. Je to tedy pouzdro určené pro širší průchody a v případě PURE se opravdu není potřeba držet při zemi. Rozměry tohoto výrobku přímo vybízejí k velkorysým projektům, a tak každý, kdo hledá něco jedinečného a originálního, bude bezesporu nadšený. Do pouzdra PURE lze použít jak dveře skleněné či dřevěné, tak dveře s hliníkovou konstrukcí.

 

Stavební pouzdro PURE STANDARD

Všechny zmíněné varianty stavebních pouzder potěší možností dovybavení tichým dorazem pro postupný dojezd a kompatibilitou se všemi výrobci dveří.

Tiché elegantní řešení, úspora prostor, originální design a kvalitní zpracování. Samé klady, které se jistě při rekonstrukci či stavbě vyplatí mít na zřeteli. Každý ušetřený metr se dnes počítá a se stavebními pouzdry JAP FUTURE k nim vede přímá cesta. Dostanete zkrátka to nejlepší, co je na trhu. www.japcz.cz

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Ocenění Českých Podnikatelek stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Auditor

Logo - ECOVIS FACTA

Hlavní partner

Logo - Microsoft

Partneři

Logo - Auto Průhonice - autorizovaný dealer vozů Volvo
Logo - ATIRA CZ, spol. s r.o.
Logo - ASOCIACE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ ČR
Logo - Barna Medical s.r.o.
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - ČSOB
Logo - Esthé – klinika plastické chirurgie
Logo - ETERNAL by Helena
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - EVOLVE
Logo - DANDELION
Logo - DOBRÁ TISKÁRNA
Logo - INCA COLLAGEN
Logo - IDC - FOOD, s.r.o.
Logo - IN-EKO TEAM s.r.o.
Logo - Kv.Řezáč, s.r.o.
Logo - OGILVY
Logo - Photodienst Brno
Logo - RUTEX CZ, s.r.o.
Logo - TALERS
Logo - VERE PRAGUE
Logo - ZÁMEK LOUČEŇ

Partneři slavnostního dne

Logo - Skanska Residential a.s.
Logo - ORLEN UNIPETROL
Logo - AGRA GROUP
Logo - SIKO KOUPELNY a.s.
Logo - SAXO, spol. s r.o.
Logo - Nadační fond Jany Zimové
Logo - TECHNOAQUA
Logo - MEDICAL PLUS, s.r.o.
Logo - BUSINESS KLUB UKRAJINA
Logo - KOLORKY
Logo - TROX Tech-Trade, s.r.o.
Logo - LUBRICANT s.r.o.
Logo - ASS TRUCK s.r.o.

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS

Mediální partner

Logo - AGE
Logo - Franchising.cz
Logo - TRADE NEWS
Logo - Inpublic Group
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - DENÍK
Logo - ČR PLUS
Logo - HORIZONT POINT
Logo - MADAM BUSINESS
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - BusinessInfo.cz