Loading...

OBJEVTE PŘÍRODNÍ REGENERACI PO COVIDU

21.10.2022

Byliny pomáhají lidem při léčení a zvyšování odolnosti organismu od pradávna. Mají schopnost jednak čistit naše tělo od odpadních látek, ale také dodávají vitamíny, stopové prvky, hormony a další látky, které mohou pomoci při řešení potíží.

Jednou z největších znalkyň bylin a obdivuhodnou dámou, která vyvíjí ve své společnosti  gemmoterapeutika je Jarmila Podhorná, která po zkušenostech s Covidem již dnes dokáže na každý problém vzniklý v souvislosti s touto nemocí najít vhodnou bylinnou léčbu.

PREVENCE 
Pokud sledujeme zásah a průběh Covidu, začíná být víc než jasné, že velkou roli pro zvládnutí této nemoci hraje prevence. Zvyšovat svou imunitu můžeme mnoha různými způsoby. Velkou roli hraje celkový životní styl, životospráva a kvalitní potravinové doplňky. Ale co více můžeme udělat pro svou imunitu a lepší stabilitu přírodní cestou? Byliny byly odedávna tím, co lidem pomáhalo s prevencí i léčbou. Jaké jsou účinky bylin na organismus víme – očista od odpadních látek, dodávají účinné látky na dané problémy a také dodávají důležité vitamíny, stopové prvky, hormony i další tělu prospěšné látky. Nejčastěji jsou používané byliny v podobě lihových tinktur, protože líh z nich vytáhne nejvíce účinných látek. Takovou špičkou bylinné léčby je využití gemmoterapeutik – výtažků ze zárodečných částí rostlin (pupenů, klíčků). Do těchto částí rostlina ukládá nejvíce účinných látek, jako jsou hormony, enzymy, stopové prvky, růstové hormony, které potom přecházejí do produktu – gemmoterapeutika. Proto tyto prostředky mají široké spektrum účinků, působí v několika rovinách – zvyšují obranyschopnost organismu, zlepšují funkci centrální nervové soustavy, omlazují organismus. Zde vidíme, že jsou to prostředky, které nám mohou pomoci nejen v prevenci onemocnění, i virových, ale také při doléčování.

POMOC PŘI COVIDU
Pokud vycházíme z toho, že nejčastějšími problémy při Covidu je horečka, suchý kašel, dušnost, únava, bolest svalů a hlavy, ztráta čichu a chuti, tak se musíme zaměřit bylinnou léčbou na postižené orgány. 
Na které bylinné prostředky pro regeneraci těchto postižených orgánů se musíme zaměřit? Dýchací cesty podpoříme tinkturou z žampionu, která je takovým přírodním antibiotikem na horní cesty dýchací. Dále využijeme gemmoterapeutikum z divizny, habru a modřínu, které mají také regenerační působení na horní cesty dýchací. Vynikající působení má též gemmoterapeutikum z lísky, která je vhodná na regeneraci jater, ale hlavně plic, které jsou téměř vždy zasaženy a působí také na zlepšení psychické lability. 
Po prodělaném Covidu vždy lidé hlásí velkou únavu a zde se musíme zaměřit na regeneraci jater a podporu svalové činnosti. Při podpoře jater se vždy zaměříme na likvidaci virových a bakteriálních zátěží na játrech. Zde je účinné gemmoterapeutikum z topolu. Na regeneraci a podporu funkce jater využijeme gemmoterapeutika z pupenů jalovce, rozmarýnu či klíčků ostropestřce.

REGENERACE NERVOVÉ SOUSTAVY 
Dalším takovým zdravotním problémem po prodělaném Covidu je oslabení nervového systému. Zde můžeme využít hned několik gemmoterapeutik. Bělotrn, který pomáhá regenerovat nervové vlákno, javor babyka zlepšuje průchodnost vedení vzruchu nervovým vláknem. Ke zklidnění a regeneraci nervové soustavy využijeme též gemmoterapeutikum z třezalky, bacopy, lípy a šišáku. 
Všechny tyto přípravky můžeme využít na regeneraci a zlepšení nejvíce vyskytujících se problémů po prodělání této nemoci.

www.nadeje-byliny.eu

  

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Ocenění Českých Podnikatelek stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Auditor

Logo - ECOVIS FACTA

Hlavní partner

Logo - Microsoft

Partneři

Logo - Auto Průhonice - autorizovaný dealer vozů Volvo
Logo - ATIRA CZ, spol. s r.o.
Logo - ASOCIACE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ ČR
Logo - Barna Medical s.r.o.
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - ČSOB
Logo - Esthé – klinika plastické chirurgie
Logo - ETERNAL by Helena
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - EVOLVE
Logo - DANDELION
Logo - DOBRÁ TISKÁRNA
Logo - INCA COLLAGEN
Logo - IDC - FOOD, s.r.o.
Logo - IN-EKO TEAM s.r.o.
Logo - Kv.Řezáč, s.r.o.
Logo - OGILVY
Logo - Photodienst Brno
Logo - RUTEX CZ, s.r.o.
Logo - TALERS
Logo - VERE PRAGUE
Logo - ZÁMEK LOUČEŇ

Partneři slavnostního dne

Logo - Skanska Residential a.s.
Logo - ORLEN UNIPETROL
Logo - AGRA GROUP
Logo - SIKO KOUPELNY a.s.
Logo - SAXO, spol. s r.o.
Logo - Nadační fond Jany Zimové
Logo - TECHNOAQUA
Logo - MEDICAL PLUS, s.r.o.
Logo - BUSINESS KLUB UKRAJINA
Logo - KOLORKY
Logo - TROX Tech-Trade, s.r.o.
Logo - LUBRICANT s.r.o.
Logo - ASS TRUCK s.r.o.

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS

Mediální partner

Logo - AGE
Logo - Franchising.cz
Logo - TRADE NEWS
Logo - Inpublic Group
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - DENÍK
Logo - ČR PLUS
Logo - HORIZONT POINT
Logo - MADAM BUSINESS
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - BusinessInfo.cz