Loading...

ZKRAŤTE SI CESTU KE ZDRAVÍ A VITALITĚ

09.09.2022

LABEpharm s.r.o. je česká farmaceutická společnost sídlící v samém srdci Hradce Králové. S její majitelkou Kateřinou Makrlíkovou, která se snaží lidi inspirovat a pomáhat jim na cestě ke zdravému životnímu stylu jsme si povídali nejen o její podnikatelské cestě, ale také o novinkách, které nám obzvláště v nastupujícím podzimním a zimním období mohou pomoci ke zlepšení imunity a celkové kondice.


Jak jste se dostala k tomuto odvětví a čím je vám blízké? 
Zdraví, jako nejdůležitější aspekt života mi byl vždy blízkým tématem. Po ukončení studii a jsem vycestovala do zahraničí a potom začala pracovat ve farmaceutickém průmyslu. Hned jsem věděla, že toto odvětví je to pravé a rozhodně v něm chci zůstat a posouvat se profesně dál. Zajímají mě doplňky stravy, které pomáhají našemu tělu dodávat potřebné látky pro jeho fungování a příznivě ovlivňují zdravotní stav. 

Co je tedy dnes vaší hlavní náplní podnikání? 
Naše firma se zabývá výrobou a distribucí doplňků stravy prvotřídní kvality, otevíráme zákazníkům nové a vylepšené možnosti, jak dbát o své zdraví. Uplatňujeme své dlouholeté zkušenosti na farmaceutickém trhu a využíváme tak jedinečnou příležitost šířit mezi lidmi povědomí o zdravém životním způsobu života. Snažíme se inspirovat a pomáhat na cestě ke zdravějšímu a vitálnějšímu životu. Soustředíme se na výrobu a distribuci OTC přípravků.

Jakým způsobem si vybíráte kolegy do týmu? 
Ideální kolega do týmu, by měl být odhodlaný, spolehlivý. Důležité je, aby se chtěl posouvat a pracovat na sobě. Kdo chce hledá způsob. Kdo nechce hledá důvod.

Statisticky se ukazuje, že vzdělávání v rámci firmy přináší významné výsledky a stávají se tak odolnějšími vůči vnějším i vnitřním krizím. Souhlasíte s tím?
Samozřejmě, v dnešní době inovací a změn je vzdělání velice důležité jak pro rozvoj firmy, tak i pro jedince. Zvyšuje se tak přirozeně nejen motivace a také pracovní výkon zaměstnance.

Jaké máte plány a vize v souvislosti s vaší firmou a co je pro vás prioritou? 
Prioritou je pro nás vyrábět doplňky stravy ve vysoké kvalitě. Chceme se zaměřit především na výrobu nových a inovativních produktů a rozšířit firmu o nové zaměstnance. 

Čemu momentálně věnujete nejvíce pozornosti? 
Distribuci naších produktů zejména do lékáren, edukaci lékárníků a vývoji nových vylepšených produktů, které na tuzemském trhu chybí.

Které produkty z vašeho portfolia byste doporučila pro nadcházející období? 
Určitě bych doporučila náš Vitamín C 500 mg s postupným uvolňováním s Šípky a Acerolou. Je důležité, začít posilovat imunitu před zimním obdobím 

Jaké chystáte novinky? 
Chystáme Koenzym Q10 100 mg STRONG, který obsahuje 100 mg čistého koenzymu Q10. Je rozpuštěný v sójovém oleji, aby jeho využitelnost byla co nejvyšší. Koenzym Q10 STRONG doporučujeme užívat: kardiologickým pacientům - podporuje normální činnost srdce, v období zvýšené mozkové aktivity - může přispět k lepšímu kyslíkovému a energetickému metabolismu, pacientům kteří užívají léky na snížení cholesterolu, při paradontóze, pro podporu fyzické výkonnosti. 

Na co jste ve firmě hrdí?  
Rozhodně na lidi, které máme ve firmě. Můžeme se na sebe vzájemně spolehnout a fungujeme jako výborný tým. Máme společné cíle, na kterých pracujeme na 100%. 

Co považujete za úspěch?  
Všeobecně za úspěch považuji vytrvalost, pořádnou dávku odvahy, umění překonávat různé překážky a chopení se příležitostí, které nám život přináší. V našem oboru je definicí úspěchu spokojený zákazník, který se vrací pro naše produkty, růst na trhu a rozšiřování pracovních pozic.

Jak se vám osobně daří relaxovat, ventilovat stres, jak odpočíváte, jaké máte koníčky? 
Největším odpočinkem je pro mě čas strávený s rodinou a přáteli. Mou velkou vášní je cestování, sport a jízda na koni. To jsou chvíle, kdy dokážu nemyslet na nic a užívat si okamžiku.

Co vás motivuje? 
Moje hlavní motivace jsou cíle, kterých chci v životě dosáhnout. Motivují mě jednotlivě splněné úkoly, menší kroky při cestě za úspěchem firmy a cíle, které si plním. Motivací mi jsou i lidé, které obdivuji a také vědomí, že mám práci která mě baví a dává mi smysl.

Další články

OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Ocenění Českých Podnikatelek stojí na Vaší straně. Vnímáme Vaše potřeby, hledáme řešení a poskytujeme informace a inspiraci.

Auditor

Logo - ECOVIS FACTA

Hlavní partner

Logo - Microsoft

Partneři

Logo - Auto Průhonice - autorizovaný dealer vozů Volvo
Logo - ATIRA CZ, spol. s r.o.
Logo - ASOCIACE MALÝCH A STŘEDNÍCH PODNIKŮ A ŽIVNOSTNÍKŮ ČR
Logo - Barna Medical s.r.o.
Logo - BEWIT
Logo - ČESKÁ MINCOVNA
Logo - ČSOB
Logo - Esthé – klinika plastické chirurgie
Logo - ETERNAL by Helena
Logo - ETERNAL ESSENCE - HARMONY HEALTH & SOUL
Logo - EVOLVE
Logo - DANDELION
Logo - DOBRÁ TISKÁRNA
Logo - INCA COLLAGEN
Logo - IDC - FOOD, s.r.o.
Logo - IN-EKO TEAM s.r.o.
Logo - Kv.Řezáč, s.r.o.
Logo - OGILVY
Logo - Photodienst Brno
Logo - RUTEX CZ, s.r.o.
Logo - TALERS
Logo - VERE PRAGUE
Logo - ZÁMEK LOUČEŇ

Partneři slavnostního dne

Logo - Skanska Residential a.s.
Logo - ORLEN UNIPETROL
Logo - AGRA GROUP
Logo - SIKO KOUPELNY a.s.
Logo - SAXO, spol. s r.o.
Logo - Nadační fond Jany Zimové
Logo - TECHNOAQUA
Logo - MEDICAL PLUS, s.r.o.
Logo - BUSINESS KLUB UKRAJINA
Logo - KOLORKY
Logo - TROX Tech-Trade, s.r.o.
Logo - LUBRICANT s.r.o.
Logo - ASS TRUCK s.r.o.

Dodavatelé

Logo - Dermacol
Logo - VINAŘSTVÍ MALÁNÍK – OSIČKA s.r.o.
Logo - BELLES FLEURS
Logo - BERGL DIAMONDS
Logo - JAPONSKÁ RÝŽE
Logo - MY JAPAN
Logo - SMART WALLS

Mediální partner

Logo - AGE
Logo - Franchising.cz
Logo - TRADE NEWS
Logo - Inpublic Group
Logo - EPRAVO.CZ
Logo - DENÍK
Logo - ČR PLUS
Logo - HORIZONT POINT
Logo - MADAM BUSINESS
Logo - BRANDS & STORIES
Logo - BusinessInfo.cz